Vælg et smart hæve sænkebord når du indretter hjemmekontoret

0
465

Mange danskere får i disse måneder og år indrettet arbejdspladser i hjemmet – såkaldte hjemmekontorer. Her er det meningen at arbejdet skal kunne udføres på lige fod med arbejdspladsen, og det er indrettet med smarte møbler og gode funktioner der skal sikre brugeren de bedst mulige formål for at yde et godt stykke arbejde, og have overskud både i hverdagen og i fritiden. Ét af de helt klassiske kontormøbler til hjemmekontoret er hæve sænkebordet. Med et hæve sænkebord kan man indstille bordet til lige netop den højde man har brug for på det pågældende tidspunkt. Man kan altså både arbejde siddende og stående i løbet af arbejdsdagen, og det er en kæmpe fordel, uanset om man arbejder i hjemmet eller på kontoret. Hæve sænkeborde har gennemgået en kæmpe forandring over de senere år, og er i dag kendetegnet af bæredygtige teknologier og smarte funktioner, der gør det både sjovere og smartere at have et hæve sænkebord i hjemmet.

Et godt eksempel på det moderne hæve sænkebords udvikling er den grønne produktion af mange af komponenterne. Stort set alle bordpladerne er således lavet af spån, der er et let genbrugeligt materiale. Bordpladerne har således højst sandsynligt tidligere været del af andre møbler. Eventuelt en anden bordplade eller et helt andet møbel, som en seng eller en stol. Ligeledes kan bordpladen genbruges på ny, når bordet en dag ikke længere kan bruges på hjemmekontoret eller arbejdspladsen.


Dér hvor der dog virkelig er sket noget i denne sammenhæng, er på hæve sænkebordets understel. Hvor de klassiske modeller normal bare blev justeret med et tryk på enten ‘op’ eller ‘ned’ knappen og derefter kunne justeres til den ønskede position, er denne proces i dag kendetegnet af flere smarte funktioner. Den måske mest populære er muligheden for et memory betjeningspanel på undersiden af bordpladen. Med memory funktionen kan bordet selv huske de indstillinger der passer brugeren. I stedet for de klassiske to knapper, finder man derfor normalt op mod 7 eller 8 knapper der kan bruges til indstilling af forskellige positioner. Således kan de fleste borde indstilles til at huske helt op til 5 positioner, som det så, med et enkelt tryk på en knap kan indtage på få sekunder. Dette er særligt en fordel hvis man har fået indstillet sit bord ergonomisk så det passer til lige netop din kropsbygning. I stedet for at markere med en tusch på understellet, kan bordet altså selv finde de rigtige indstillinger, så man aldrig skal være bekymret om hvorvidt det er indstillet korrekt til dine behov.

En anden genial funktion på de moderne hæve sænkeborde er muligheden for at oplade enheder direkte fra bordet. Man skal næsten altid have en tablet eller telefon på sig når man arbejdet, og i stedet for at skulle trække strøm fra den nærmeste stikkontakt kan begge dele oplades direkte i bordets USB-åbning.

Smarte hæve sænkeborde kan købes over hele landet, men mange vælger i dag at handle online til lavere priser og med hurtigere levering.

Leave a reply