Bliv sikret med den rette A-kasse

0
429

Det er slet ikke sikkert at du på nuværende tidspunkt forestiller dig, at du i den nærmeste fremtid vil være arbejdsløs. Alligevel er det noget mange danskere vil komme ud for i løbet af livet. Det er ikke altid til at forudsige hvornår og kan derfor heller ikke planlægges. Når du er arbejdsløs, vil du få muligheden for at få dagpenge, såfremt du har været medlem af en A-kasse i minimum 12 måneder. Hvis du har tegnet lønsikring, så vil din indtægt ikke falde, hvis du skulle gå hen og blive arbejdsløs. A-kasser er altså din forsikring, der giver dig økonomisk garanti, hvis det alligevel skulle ske at du bliver ledig.

Derfor skal du melde dig ind

Der er flere årsager til, at det er en god idé at melde sig ind i en A-kasse allerede i dag. Først og fremmest vil den kunne bidrage med din økonomiske indtægt i den periode du skulle være ledig. Derudover har de til opgave at hjælpe dig trygt og sikker igennem hele ledighedsprocessen fra start til slut. Du får juridisk rådgivning, sparring, samt hjælp til at finde dit nye passende job. Derudover kan du modtage kurser der forbedrer dit CV undervejs, så du endda får en stærkere profil end du havde forinden. Der er altså ingen grund til at undlade en tilmelding.

Spar flest mulige penge ved at vælge mellem A-kasser

Der er ingen grund til at betale mere end hvad du har behov for. Det gælder også når det kommer til din A-kasse. Ved at sammenligne de forskellige A-kasser i forhold til deres månedlige opkrævning samt de fordele de hver især har, så kan du danne dig et overblik. Du kan spare endnu mere, hvis du ønsker at melde dig ind i en fagforening samtidig.

Leave a reply