Dette har du brug for, når du skal holde en konference 

0
1115

Der er flere fordele ved at afholde en konference, men det kræver til gengæld også en del arbejde, hvis det skal blive en succes. Hvis deltagerne skal gå derfra med en god oplevelse, er du nødt til at lægge en masse arbejde i det og forberede dig godt. Men hvad har du så brug for, når du skal holde en konference?

En detaljeret plan

Først og fremmest er det vigtigt at have en detaljeret plan over, alt hvad der skal ske. Deltagerne kan godt mærke på dit arrangement, hvis ikke tingene er planlagt godt nok. Hvis tidsplanen skrider og tingene begynder at gå skævt, vil folk hurtigt kunne fornemme det. Derfor er du nødt til at lave en detaljeret tidsplan over alle dagens indslag osv. 

Noget ordentligt udstyr

Hvis du til din konference skal vise noget på en skærm eller snakke i en mikrofon, er det rigtig essentielt, at der er fuldstændig styr på alt udstyret. Der skal være styr på alt fra computere til lysudstyr. Det er også altid en god idé at lave en generalprøve, hvor du prøver al teknikken af, før alle deltagerne kommer. Det ville være så utjekket, hvis en computer pludselig ikke duede, når alle sad og kiggede forventningsfuldt på.

Glade deltagere

Når du holder en konference, er det vigtigste egentlig, at deltagerne til eventet føler sig tilpas og motiverede til at lytte. Derfor skal du prøve at sørge for, at de er glade og tilfredse hele vejen igennem. Det kan du f.eks. gøre ved at tilbyde dem forplejning i form af snacks, mad eller kolde drikkevarer. Du kan også sørge for, at deltagerne ikke er i tvivl om, hvor de skal gå hen, når de ankommer. Det er træls for dem at gå rundt og lede efter det rigtige sted eller lokale.

Comments are closed.