Til fest, farver og glade dage

0
895

At have en fantastisk dag med vennerne, kollegaerne, familien eller noget helt fjerde, det er noget, som vi hverken kan eller skal undvære. Oftest, så hænger fester og festlige situationer uløseligt sammen med alkohol. Alkohol kan indtages på flere måder, og det kan også komme med til festerne på forskellige måder. Til nogle fester, oftest hvor man ikke er så mange mennesker, så sørger værten for alkohol. Men hvis der kommer lidt flere gæster, så bliver det ofte en lidt for dyr fornøjelse. Derfor kan man være nødsaget til at bede sine gæster om selv at tage alkohol med. Og det er ikke uden problemer. For når man selv skal ud at købe alkohol, så bliver man ofte nærig eller smålig, og så gider man måske ikke rigtig. Så har man allerede skabt en dårlig stemning. Det er ikke fedt for nogle til festen.

Hvis du vil være den gode vært, der får en fest med mange og med alkohol til alle til at hænge sammen, så skal du have i gang med leje af fadølsanlæg.

Fadølsanlægget der kan tilpasses til enhver

Er du en sand ølentusiast, så ville du måske sætte en pris på at prøve noget nyt. Her tilbydes en tjekkisk øl, med en brygningsproces der tager mindst 6 uger, hvoraf 4 af dem går til lagring.

Øllen kommer også i mange andre slags. Karakteristisk for mængderne er, at fustagerne kommer med et udgangspunkt på 30 L. Det giver dig mindst 5 liter mere øl, end du ellers ville få for de samme penge. Det er en besparelse, som du kan gøre dig ikke ved at gå på kompromis, men snarere ved et tilvalg. For løsningen der her tilbydes, er uden tvivl nemmest, billigst og bedst.

Og nu, hvor det næsten ikke kunne blive bedre, så toppes det alligevel med en chokerende oplysning, at den første øl allerede ville kunne langes ud over disken 5-15 minutter efter opstilling af anlægget. Det er en fordel for ethvert selskab, for når ’godterne’ kommer på bordet, hvem kan så vente?

Comments are closed.