Plantronics Voyager Legend – til dig der ikke kan undvære dit headset

0
938

Er du en af dem, der absolut ikke kan undvære dit headset? Måske rejser du bare ofte med bil, tog eller fly og kan godt lide at høre musik imens? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om det smarte Plantronics Voyager Legend headset. Headsettet er et klassisk headset, der er populært og yderst anerkendt hos dansk erhverv samt hos chauffører. Dette er nemlig folk, der har en dagligdag i miljøer, der kan være yderst støjende, og som defor gerne vil have et headset, der er professionelt til, når de er på farten. Med et Plantronics Voyager Legend headset har du mulighed for at streame musik og podcasts, men den har faktisk og en indbygget GPS og en masse andre smarte egenskaber. Bedst af alt er dog, at lyden i headsettet er sublimt, og designet sørger for, at din komfort altid er i top. Skal du således ud at have et nyt headset, vil Plantronics Voyager Legend være et godt bud.

Headset med en lang række fede egenskaber

Med dens enestående lydkvalitet, erstatter Plantronics Voyager Legend således Voyager Pro HD. Derudover får du med dette headset også en Smart Sensor teknologi samt en intuitiv stemmekontrol. Alt i alt er Voyager Legend Plantronics mest brugervenlige samt lydstærke headset til dato. Bryder du dig desuden ikke om store headset, vil det måske glæde dig, at dette headset er 25% mindste end de tidligere versioner. Det smarte Plantronics Voyager Legend headset er desuden udstyret med DSP, hvilket er med til at optimere brugeres stemme og samtidig minimere baggrundsstøj.

Med dette headset får du desuden nemmere ved at foretage opkald på blandt andet arbejdet, idet alle opkald automatisk går i headsettet, når du har det på og det er tilkoblet din mobiltelefon. Har du desuden ikke headsettet på, vil opkaldet tværtimod gå på din telefon, og du kan således besvare et opkald ved blot at tage dit headset på. Ligger headsettet på bordet eller i lommen, låser det desuden for opkald, og på denne måde undgår du trælse ”lomme-opkald”.

Lytter du til musik i dit headset, pauser sangen, når du tager dit headset af. Ligeledes begynder sangen igen, når du tager headsettet på. Plantronics Voyager Legend headset er således yderst brugervenligt og alt i alt skide smart.

Comments are closed.