Sådan transporterer du trygt dine varer rundt i verdenen

0
867

En stor andel af alle firmaer, er firmaer, der sælger varer af en eller anden form. Der er tale om mange forskellige varer fra de forskellige firmaer, men en ting, som er fælles for dem alle, er, at alle firmaerne ønsker at passe bedst muligt på deres varer. En af måder, du gør dette på, er ved at sørge for, at de bliver transporteret sikkert og trygt. På den måde skal du ikke frygte, at nogle af varerne går i stykker under transporten, og dermed koster dig en masse penge. Måden, du kan sikre en sikker transport af dine varer, er at sørge for gode paller at transportere dem på. Du kan spænde dine varer fast på pallerne, og så er det blot pallerne, der bliver berørt hver gang, de skal flyttes.

Vælg den rigtige type palle

Det findes flere forskellige typer paller, som du har mulighed for at vælge imellem. Men den bedste type du kan vælge, specielt hvis dine varer skal transporteres ud i verdenen, er europaller. En Europalle er en bestemt palletype, som er ISPM-15 godkendt og varmebehandlet. At de er varmebehandlede, betyder, at de er varmet op til en kernetemperatur på 56 grader i mindst en halv time. Dette er en effektiv måde at slå alle skadedyr i træet ihjel, så du er sikker på, at du ikke transporterer andet end blot dine varer rundt.

Vælg sikker transport og spar penge

Hvis du netop vælger de varmebehandlede EUR paller, vil det faktisk også kunne være med til at spare dig penge. Har du en forsendelse på ikke-varmebehandlede paller på vej over en grænse, kan du risikere, at hele forsendelsen bliver afvist og ikke må komme ind, blot fordi en enkelt af pallerne indeholder skadedyr. Dette er irriterende og kan hurtigt komme til at koste dig en masse.

Comments are closed.