Sådan frisker du kontor og computerrum op

0
716

Har du et værelse eller rum med en computer, burger du med al sandsynlighed meget tid der. Det kan både være i arbejdsøjemed, men bestemt også rent fritidsmæssigt. Dette er i kraft af, at stadig flere og flere af dagens gøremål kræver intensiv beskæftigelse foran skærmen. Skal du skabe de bedste forudsætninger for din arbejdsindsats på kontoret, er det dog vigtigt at have gode forholde, der understøtter dette. Det kan du læse mere om nedenfor.

 

Disse justeringer kan give nyt liv til dit arbejdsmiljø

Vil du gerne have noget arbejde fra hånden, når du sidder på kontoret eller foran computeren, er en god hovedregel at sørge for at fjerne forstyrrende elementer. Dette kan for eksempel være, at følgende rutiner kan være gode at implementere i din hverdag:

 

  • Oprydning løbende i løbet af dagligdagen. Du kan med fordel gøre det til en rutine at sætte ting til siden på deres rette plads, hver gang du har færdiggjort et nyt gøremål.
  • Vil du gerne have det bedste og sundeste arbejdsmiljø, kan det rette skrivebord også være uundværligt. Mange har således glæde af rigeligt plads, og skal du være ekstra god imod dig selv og din krop, kan et skrivebord, der kan hæves og sænkes være en god investering.
  • Også indretningsmæssigt er der noget at hente. Tænk på ubrudte flader og praktikalitet, men inkorporer også gerne planter i rummet, så der er noget smukt til øjnene og luftkvaliteten.

 

Også større ændringer kan være vigtige at tænke ind

Ovenstående justeringer kan være god at implementere, men nogle gange skal der endnu mere til, hvis målet er det helt rette kontormiljø – også med de helt basale elementer. Det gælder for eksempel ting som pæne malede vægge samt et gulv, der er velholdt. Gulvafslibning er et vigtigt første element og behøver ikke være dyrt. Er du nysgerrig, kan du læse mere om gulvafslibning.

Comments are closed.