Sådan får du styr på alle dele af dit firma med Microsoft

0
985

Næsten alle firmaer i dag er meget afhængige af computere og vil ikke kunne løbe rundt uden. Computerne kan bruges til at lave mange forskellige ting og opbevare mange forskellige programmer. Men for at computerne skal udrette alt det, du drømmer om, kræver det de rigtige programmer. Alle de programmer, som dit firma har brug for, kan du finde hos Microsoft.

Få styr på firmaets infrastruktur

At holde styr på firmaets infrastruktur kan hurtigt optage mange ressourcer, en masse tid og penge. Men der findes heldigvis en løsning, der giver dig mulighed for at opbevare alt jeres infrastruktur i skyen og kun betale for det forbrug, I har. Medarbejderne vil ikke mærke forskel, it-systemet og dens applikationer vil fungere, ligesom hvis I havde jeres eget datacenter. Selve platformen, der gør dette muligt, kaldes Microsoft Azure. Som en del af løsningen tilbydes der også en komplet underlæggende infrastruktur til jer, som indeholder storage, netværk, firewall og VPN. Derfor har I mulighed for at flytte hele jeres datacenter til Microsoft Azure. Sidder du med nogle spørgsmål kan du læse endnu mere, om hvad er microsoft azure her.

Styrk samarbejdet og kommunikationen

Et andet program, Microsoft tilbyder, som også vil kunne hjælpe dig med at få styr på din virksomhed, er Office 365. Med dette program får du ikke blot de almindelige programmer som Word og Excel, du får også adgang til programmer som Planner og Teams. Alle programmerne er opsat sådan, at de er i stand til at samarbejde, det gælder også mellem computere. På denne måde kan medarbejderne nemt dele oplysninger og informationer med hinanden, og de vil kunne sidde og se på det samme på hver deres skærm. Samtidig giver programmet jer mulighed for at arbejde fra lige der, hvor I befinder jer, så I ikke længere er bundet af en bestemt lokation.

Comments are closed.