Invisalign teknology ligger øverst

0
531

Er du en af de mange danskere, der går og drømmer om at få pæne tænder og et flot smil? Er du ikke meget for den klassiske bøjle, også kendt som togskinner? Så kan Invisalign teknology være lige noget for dig. Kender du ikke til Invisalign teknology i forvejen, er det på tide, at du lærer det at kende. Med Invisalign teknology får du en optimal løsning i form af en komfortabel og usynlig bøjle, der kan give dig selvtilliden og dit smukke smil tilbage. Vil du vide mere om Invasalign teknology, og hvorfor det ligger øverst? Læs med herunder, og få alt den information, du skal bruge.

Hvad er Invisalign teknology?

For at du kan tage stilling til, om du ønsker at få en bøjle fra Invisalign teknology, er det først og fremmest vigtigt, at du er 100 procent klar over, hvad det egentlig er, du går ind til. Invisalign teknology er et smart, højteknologisk tandreguleringssystem, der hurtigt er blevet kendt hele verden over. Med Invisalign teknology får du specialdesignede tandskinner, der er diskrete samtidig med, at de er yderst effektive. Du kan udskifte de smarte tandskinner cirka hver anden uge og blot nyde, at dine tænder bliver finere og finere efterhånden, som tiden går.

Invisalign behandlingstid

Når du påbegynder et forløb hos Invisalign teknology, vil du blive anbefalet at bruge dine tandskinner mindst 22 timer om dagen. Du kan dog tage dem ud af munden, når du ønsker, og er derfor ikke tvunget til at gå med tandskinnerne dag ud og dag ind. Du kan blandt andet vælge at tage dine skinner ud, når du skal spise, børste tænder eller blot når du føler for det. Behandlingstiden med tandskinner fra Invisalign teknology varierer fra person til person. Du opnår dog de absolut bedste resultater ved brug af tandskinnerne mellem 6-18 måneder. Det er op til dig at vælge, hvor længe du ønsker at fortsætte din behandling. Der er forskel på pris Invisalign, så tag en snak med din nærmeste tandlægeudbyder.

Tandretning med Invisalign

Den smarte Invisalign teknology andvendes både til store og små tandreguleringer. Ønsker du blot en minimal tandretning, grundet kosmetiske grunde, kan du sagtens vælge Invisalign teknology til at gøre jobbet. Du kan desuden også rette et skævt bid til med Invisalign Teknology. Der er mange muligheder! Det har aldrig været lettere at få smukke tænder, et flot smil og en bedre selvtillid.

Leave a reply