Guide: Sådan får du øget it sikkerhed fra sikkerhedseksperter

0
1017

Beskyt virksomheden mod ondsindet malware ved at implementere sikkerhedsløsninger fra en erfaren leverandør af it sikkerhed, der sidder inde med relevante certificeringer. Hvad det sidste angår, kan især ISO 27001- og ISAE 304-certifikaterne nævnes. De er udtryk for kvalitet ved udbydere inden for bl.a. overvågning af din virksomheds it systemer. Hvor ISO-standarden stiller krav til informationssikkerhed, lover ISAE-certifikatet fx hensigtsmæssige arbejdsgange.

Hvilken hjælp giver overvågning af it systemer?

Certifikater til side vil det gavne dig at vide, hvad du helt konkret får inden for it sikkerhed, når du indgår aftale om overvågning af it systemer. Hjælpen kan antage mange former, der dels tæller implementering af ny software som supplement til antivirus og firewall, dels gør det nemt for dig at bygge en kultur op omkring sikker brug af virksomhedens mange enheder.

Få månedlig status på it sikkerhed i virksomheden

Tilbud kan du finde på sikkerhedsløsninger, der løbende bliver optimeret af udbyderen ud fra skiftende trusselsbilleder. Status på it sikkerheden i din virksomhed kan du få i hænde på fx månedlig basis, så du i form af rapporter kan følge med i, om visse af din virksomheds data eller enheder er i en udsat position. Især giver de seneste tiders fokus på øget mobilitet, hvad angår brug af private (de ansattes egne) enheder til arbejdsmæssig brug, grund til at handle.

Hent EMS-løsninger til håndtering af øget mobilitet

EMS-løsninger fra Microsoft er gode til at håndtere udfordringer ved øget mobilitet, herunder private enheders adgang til virksomhedens netværk. Og løsninger inden for mailsikring kan gøre al kommunikation med kunder GDPR-konform, så persondata mv. automatisk krypteres.

Hvad end du leder efter sådanne løsninger, eller du bare har behov for et par friske øjne på din virksomheds it-sikkerhedspolitikker, så gør du klogt i at tage fat i udbydere af it sikkerhed.

Comments are closed.