Vi bruger mobilt bredbånd som aldrig før

0
1155

I denne coronatid bruger vi computer og mobil som aldrig før. Derfor er det også enormt vigtigt, at det internet vi har til rådighed, er hurtigt og velfungerende. Fremtiden er 5G mobilt bredbånd og alle taler om det. Men i hvilke situationer er det vi har brug for den hurtige forbindelse?

 

Til online møder og arbejde

Som sagt er der utrolig mange, der arbejder hjemmefra i denne tid, samt mange der ikke møder ind på kontoret hver dag. Flere sidder med computeren, tablet eller mobilen i bilen til og fra møder. Det er derfor supervigtigt, at man har en forbindelse, der er hurtig. Der er rigtig mange der hver dag sidder med en online forbindelse til møder og konferencer over for eksempel Zoom eller Google Meet. Her er det også supervigtigt med en god forbindelse, da man ellers risikerer at miste forbindelsen midt i et vigtigt møde, eller at billedet fryser midt i en vigtig samtale. Se priser på 5G mobilt bredbånd, og opdag at du kan få en god forbindelse til rimelige penge. “5G vil virkelig sætte fart på mobilt bredbånd og med stor sandsynlighed gøre 5G mobilt bredbånd til danskernes foretrukne bredbåndsforbindelse. Vi opdaterer udbud og priser på 5G mobilt bredbånd”, Nicolas Fredriksen, 5G-Netværk.dk. Mange der arbejder hjemmefra på computeren, har brug for at have flere sider åbne på en gang. Derfor kræver det også en vis hastighed på internettet.

 

Til at mødes socialt med vennerne

Når der i disse tider er forsamlingsforbud, og man ikke kan ses med vennerne og familie som man plejer, er det nødvendigt med en god internetforbindelse, så man trods alt kan holde kontakten. Måske ringer man til nogle venner der bor i den anden del af landet, eller man Face Timer med sine bedsteforældre eller forældre. Måske mødes man med fodboldvennerne over Zoom til en øl og et godt grin. Uanset hvad bruger vi alle internettet meget mere i disse tider, også til at vedligeholde vores sociale relationer. Derfor er det også vigtigt med en hurtig forbindelse. Man snakker nemlig om, at mange er ensomme i denne tid.

 

Til shopping og dagligvareindkøb

Når butikkerne er nødsaget til at holde lukket, har vi brug for at få shoppet på en anden måde. Mange shopper på internettet. Er der noget mere irriterende end et langsomt internet, så man ikke kan sidde afslappet og kigge på tingene? Måske foretager du alle dine indkøb på internettet, også dagligvare. Her er det også nødvendigt med et hurtigt internet, så siden ikke fryser og man ikke kan kigge på alle tingene i en kategori. Alle danskere er blevet meget mere afhængige af internettet og alle dets fordele her i coronatiden.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.