Oplever du også at der sker uforklarlige ting i dit hus

0
862

Det kan hænde at vi af og til oplever mærkelige ting. Måske tænder dit lys af selv eller omvendt, måske er der nogle døre som åbner og lukker uforklarligt eller måske gør din computer mærkelige ting. Vi kan hurtigt blive skræmt af det som er uforklarligt, og derfor er det helt naturligt at du søger svar på det du oplever. Oplever du mærkelige ting i dit hus, kan du tage nogle forskellige initiativer, idet der nærmest altid er en logisk forklaring. Fx er forklaringen til døre som åbner og lukker ofte bare at der har været træk, fordi der har været et vindue eller en dør åben.

 

Overvej først og fremmest om noget af teknologien i dit hus er i stykker

Oplever du at dit lys i tide og utide tænder og slukker, er det første du bør overveje om der er noget galt med teknologien i dit hus. En måde du kan løse dette på er ved som udgangspunkt at skifte pærerne på de lys som opføre sig mærkeligt. Virker dette ikke, bør du overveje om der er noget galt med lampen. Ellers er den sidste udvej at få en elektriker ud som kan se på jeres el-systemer.

 

Få udført en husrensning og se om det hjælper

Bliver der ved med at ske uforklarlige ting i dit hus kan den sidste løsning være at få lavet en husrensning. Her er der en clairvoyant, som bruger nogle timer på at gennemgå dit hus, hun/han vil gå omkring i huset og mærke de forskellige energier i rummet. Herefter vil personen bruge nogle forskellige redskaber som virker healende, mange gange kan der nemlig også være en afdød person som ikke har givet slip på den fysiske verden endnu personen i får ud kan hjælpe denne sjæl.

 

 

Comments are closed.