Gode råd til hvordan du holder den bedste polterabend for din teknologi interesseret ven

0
700

Står du med en ven som snart skal giftes, er det en tradition at hans venner holder ham en polterabend. Denne dag er typisk ikke altid helt nemt at planlægge, men det er en dag fyldt med sjov og aktiviteter som den kommende gom sent vil glemme. Har du selv lidt besvær med at planlægge din vens polterabend eller føler du blot at det hele er lidt uoverskueligt, kan du læse med her.

 

Inddrag gommens interesser når du planlægger dagen

Det første som altid er en god ide når det kommer til at planlægge en polterabend, er at inddrage gommens interesser. Det vil sige at I fx kan tage på en racerbane hvis han er bilinteresseret, eller leje en fed bil I kan køre rundt i. Er din ven interesseret i teknologi, er det også en god ide at prøve at inddrage denne interesse. Dette kan I gøre på mange forskellige måder, men en ide kunne være fx at lave en video til gommen I klipper sammen af videoer I har taget med ham gennem årene. Dette er også en god måde at få gjort det hele mere personligt.

 

Uddeleger opgaverne mellem jer således at der bliver taget hånd om alt det praktiske

Idet en polterabend typisk strækker sig over en hel dag, kan der for jer, gommens venner, være nok at se til. Derfor kan det være en rigtig god ide at du i stedet for at påtage dig hele ansvaret for dagen selv, laver en Facebook gruppe eller lignede så I kan uddelegere opgaverne indbyrdes.  På den måde er I sikre på at der er blevet taget hånd om alt det praktiske, såsom transport, mad og aktiviteterne, samtidigt med at du ikke ender med at bruge alt for mange timer på planlægningen.

 

 

 

Comments are closed.