Køb et knapcelle batteri til dine elektroniske apparater i hjemmet

0
759

Er du på udkig efter et nyt knapcelle batteri? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om knapcelle batterier, som du kan bruge i rigtige mange elektroniske apparater i dit hjem. De små, smarte batterier kommer desuden i mange forskellige størrelser, hvor det mest anvendte er et knapcelle batteri 2032, et knapcelle batteri 2450 og et knapcelle batteri CR2450. Har du eksempelvis en Park One P skive, kan du med stor fordel lave et lille lager af knapcelle batterier, idet denne smarte elektroniske P skive nemlig bruger CR2450. På denne måde risikerer du aldrig, at dine elektroniske apparater pludselig ikke virker mere, idet du altid vil have nogle klar, som du kan udskifte med det gamle knapcelle batteri.

Knapcelle batterier i mange forskellige størrelser

Du kan, som sagt, bruge et knapcelle batteri til rigtig mange forskellige apparater i husholdningen, hvorfor de altså er rigtig gode at have liggende. De små batterier kommer dog i flere forskellige størrelser, og det er altså vigtigt, at du får købt det helt rigtige knapcelle batteri til netop det apparat, som du skal bruge det til. Hovedsageligt skelner man mellem to typer af knapcelle batterier, nemlig lithium batterier på 3 volt og urbatterier på 1,5 volt. Et knapcelle batteri på 3 volt bruges blandt andet fjernbetjeninger, legetøj, elektroniske P skiver, trådløse nøgler og meget, meget mere. Derimod anvendes et knapcelle batteri på 1,5 volt hovedsageligt i ure, men du kan også sagtens anvende dem i mindre legetøj og lommeregnere.

Udover, at et knapcelle batteri kan komme i 2 forskellige hovedkategorier, altså 3 og 1,5 volt, så findes der faktisk også mange andre størrelser, som er underkategorier til de to hovedkategorier. Her er de mest populære størrelser CR2016, CR2025, CR2032, CR2430 og CR2450, der alle er 3 volt lithium batterier. Det er desuden utroligt vigtigt, at du vælger den helt rigtige type af knapcelle batteri, idet dit apparat ikke kan fungere med det forkerte batteri. Er du i tvivl om, hvilket knapcelle batteri, der passer til netop dit apparat, kan du læse manualen, tjekke det gamle batteri eller kigge efter markeringer på dit produkt.

Comments are closed.