Hobbykataloget til mænd

0
861

Hobbykataloget til mænd

Er du en mand, og leder du efter en ny hobby i 2020? Så læs med her, hvor vi kommer med række forslag til gode mandehobbyer!

Into the wild

Tag på vandretur i naturen med en udendørshobby! Lav mad på trangia, sov i shelter, kravl op i et træ, stå op til natur.

En vandretur i det fri kan virkelig lade batterierne op – og så er det en god kontrast til vores ellers højteknologiske hverdag. Vi lover dig, at din kaffe aldrig kommer til at smage lige så godt som den første kop, du brygger over bålet morgenen efter, du er vågnet i dit shelter.

Cykling

Cykling er en rigtig god fælleshobby at have med vennerne. I kan selv planlægge rute, tempo og ambitionsniveau. Det kan også være et frirum for dig selv, hvor du nedlægger kilometer bag dig på landevejen, mens du træder i pedalerne. Cykling er desuden en fremragende sportsgren til dig, der gerne vil i god form.

Gastronomi

Du kan kaste din tid i at udvikle dine madkundskaber i køkkenet. Eksperimenter med nye opskrifter, afprøv nye teknikker, som fx fermentering, dehydrering eller andet. Det kan også være, at du skal prøve at lave din helt egen pasta fra bunden af? Det er desuden en fed hobby at optage, fordi man så virkelig kan imponere sine venner, eller den søde pige, med et lækkert hjemmelavet måltid.

fodbold

Fodbold kan være en hobby på to måder. Du kan optage fodbold som hobby, hvor du selv er aktiv på banen. Men det kan også være, at du hellere vil læne dig tilbage i sofaen med en kold øl, mens du ser på andre, der sparker til en bold. Fodbold er ligeledes en hobby, som man kan dele med sine venner. I kan gøre det lidt sjovere ved at gætte på kampenes udfald – bare husk at kigge efter de bedste betting sider.

Golf

Golf er en sportsgren, der gennem årene har været domineret af det mandlige køn. Golf tilbyder den perfekte balance mellem afslapning og sport. Den mentale styrke udfordres desuden, da golf kræver et højt koncentrationsniveau – hvis man altså skal ramme golfbolden rigtigt!

Det er også en sportsgren, som er yderst velegnet at optage med vennerne.

Comments are closed.