Alt du skal vide om det klassiske trægulv

0
690

Der kan være mange grunde til, at du skal i gang med at kigge på nyt gulv til din bolig, og du vil hurtigt opleve, at du har rigtig mange muligheder, når det kommer til materialer, design og funktioner. Det kan hurtigt komme til at virke som en uoverskuelig opgave at vælge det helt rigtige gulv. Mange mennesker vælger i dag at bruge træ som gulvbelægning i mange af boligens rum, og det er der mange grunde til. Herunder kan du blive klogere på, hvorfor trægulvet er et foretrukken valg hos så mange mennesker, og hvilke fordele og ulemper du bør være opmærksom på.

Fordele og ulemper

Trægulv findes i mange forskellige sorter, farver og designs, som både kan være meget massive, men også helt fine, glatte og elegante. Det vil sige, at trægulvet passer ind i de fleste hjem, uanset hvilken personlig stil du har.

Fordele: Der er mange fordele forbundet med trægulv. Udover at det er et meget smukt og unikt materiale, så er det også så godt som uopslideligt, eftersom du kan blive ved med at afhøvle og slibe det. Desuden er et nemt at rengøre og vedligeholde og trægulv vil bidrage til et bedre indeklima.

Ulemper: Gulvet vil hele tiden ændre sig, fordi det er et naturmateriale. Det vil sige, at det vil udvide og trække sig sammen, når det bliver tørt og fugtigt, og derfor kan det ikke undgås, at der vil komme sprækker i træbrædderne.

Giv gulvet en flot afslutning

Ligesom mange andre områder i din bolig, er det ofte de små detaljer, som vil give det sidste finish, og som vil få dine projekter til at se gennemførte og ordentlige ud. Det gælder naturligvis også gulvet, som du vil kunne give en god og flot afslutning med fliseprofiler.

Comments are closed.