Gode råd til dit nye klædeskab

0
829

Det er irriterende, når klædeskabet ikke opfylder ens krav og behov. Mange har problemer med pladsmangel i garderoben, og hvis der er plads til det, hvad bedre er der så end at udvide din skabsplads? En hel del vælger at få indbyggede skabe i deres huse, som både er praktisk og ser pænt ud. Hvis du ikke vil betale dig ud af byggeriet, og du hellere vil bygge det selv, får du brug for en masse værktøj. Dette kan du nemt og hurtigt skaffe her.

Sortering i dit klædeskab

Når dit nye klædeskab er parat til indrykning, er det en god idé at sortere ens tøj, så det bliver overskueligt og nemt at få fat i. Det rareste er, når man kan se alle ens tøjmuligheder. Dette giver en dejlig følelse, og din inspiration til forskellige outfits stiger, da du ikke kun ser de øverste stykker tøj. Hvis du stadig har lidt pladsproblemer i skabet, kan du vælge at sortere dit tøj i vinter- og sommertøj. Det skaber en masse plads, og du kan lægge det tøj, som du ikke skal bruge helt bagerst i skabet uden problemer.

Smid ud

I nutiden er det ikke mangel på materiale, som er problemet længere. Det er manglen på plads. Derfor kan man ikke beholde, alt man ejer, hvis man bliver ved med at købe nye ting og nyt tøj. Du bliver overrasket over, hvor lidt du bruger, meget af det tøj du har i dit klædeskab. Det tager ingen tid at sortere tøjet. Du skal blot lave to bunker; én smid ud-bunke og én behold-bunke. Alt det tøj du ikke bruger, kan du give videre til nogle bekendte eller donere noget til din nærmeste genbrug. Det er både godt for miljøet, og der er helt sikkert nogle andre, som vil blive glad for det tøj, som du ikke længere bruger.

Comments are closed.