Har du problemer med at få et rum til at være hyggeligt? – så læs med her

0
873

En af de vigtigste faktorer, når det kommer til dir hjem, er at rummene er indbydende og hyggelige at være i. Når dit rum er hyggeligt og indbydende, har du automatisk lyst til at bruge rummet en smule mere. En nem måde, at gøre dit rum en smule mere indbydende, er ved hjælp af forskellige lyskilder. Der er ikke noget ved at have det samme kolde lysstofrør igennem hele dit hjem. Derimod skal du sigte efter varmere og roligere lyskilder, da disse beroliger dig, fremfor at stresse dig.

Sådan skaber du hyggelig belysning i dit hjem

Her for tiden, er det blevet utroligt moderne at skifte sine gamle halogen- og glødepærer ud med nye LED-pærer, og derfor overvejer du måske, om det er muligt at finde varmt og hyggelig belysning til din bolig, som ovenikøbet er LED, og hertil er svaret faktisk et kæmpe ja. Det er en forældet tankegang, at LED-pærer kun producerer koldt lys, da du nu kan få lys-dæmpere til dine LED-pærer. Kan LED-pærer dæmpes?

Lys-dæmperen er, som navnet kan fortælle, et værktøj, som dæmper din belysning. Dette vil altså sige, at der med din dæmpbare LED-pærer medfølger et lille hjul, du kan sætte på din stikkontakt. Når du så drejer på hjulet, bliver belysningen hhv. varmere og roligere eller koldere og kraftigere, alt afhængigt af, hvilken vej du drejer.

Dette skal du være opmærksom på

Det er dog ikke alle LED-pærer, der er dæmpbare. Nogle modeller er nemlig lavet specielt til industri. Dette betyder, at de skal sidde i et fabriks- eller storcenterloft. Det er altså vigtigt, at du ser på pakken, om pæren er dæmpbar eller ej, da du ikke er interesseret i kraftig fabriksbelysning i din stue.
Der er altså noget om de der LED-pærer, du burde derfor give dem en overvejelse

Comments are closed.