Drømme du også om at have alle Star Trek filmene samlet på et sted?

0
813

Der findes efterhånden uendelig mange film at vælge imellem, når det endelig er blevet fredag aften, og den ugentlige film sættes på. Spoler du tiden 20 år tilbage, var det et noget nemmere valg. Her var udvalget knap så stort, og det var DVD-afspilleren, der satte sine begrænsninger. Men i dagens Danmark har du diverse streaming-tjenester til rådighed, hvilket har medført at det faktisk er de færreste danskere, der i dag overhovedet har en DVD-afspiller. Til gengæld kan du stadig leje film, det foregår bare på nettet i stedet for. Men er du én af de få danskere, der stadig har en DVD-afspiller, kan du selvfølgelig også stadig leje DVD´er. Selvom udvalget af film er enormt, så er der stadig nogle filmuniverser, der opnår succes ved at skabe flere fortællinger i samme univers. Og det har Star Trek i allerhøjeste grad formået.

Hvad er Star Trek?

Til de få der ikke ved hvad Star Trek er: Star Trek er en amerikansk mediefranchise, der omfatter hele syv tv-serier og tretten spillefilm. Dermed består Star Trek universet altså af mange timers underholdning. Så hvis du endnu ikke har beskæftiget dig med Star Trek universet, så er det altså bare med at komme i gang! Star Trek bevæger sig indenfor science fiction-genren, så hvis du for eksempel er fan af Star Wars, vil du sikkert også kunne lide Star Trek.

Hvor finder jeg Star Trek samlingen?

Alle film fra Star Trek universet er samlet på Blockbusters hjemmeside. Her kan du både leje filmene og købe dem. At leje en Star Trek film koster kun 19 kr., hvorimod du kan købe en af filmene for kun 99 kr. Der er ikke prisforskel på de forskellige Star Trek-film, så det er ligegyldigt om det er den nyeste eller den ældste film, du vil se.

Comments are closed.