Vil du gerne holde en konference?

0
2627

Når du gerne vil holde en konference, behøver det hverken at være dyrt eller helt ekstraordinært. Det handler i stedet om at tænke lidt ud af boksen og være kreativ. Meningen er, at du skal få deltagerne til at gå derfra med følelsen af, at det var en succesfuld og god konference. De skal få lyst til at snakke og dig og dit brand til andre mennesker.

Gå i gang med planlægningen i god tid

Når du skal forsøge at skabe et velorganiseret og succesfuldt arrangement, kræver det, at du går i gang med planlægningen i god tid. Du kan ikke være for godt forberedt, så du kan lige så godt så i gang med det samme, så du har god tid til hele tiden at finpudse og forbedre hen ad vejen.

Vær flere om det

Det er altid godt at være flere om sådan et projekt, fordi I vil have forskellige idéer og synspunkter. Hvis du vil gøre planlægningen lettere, kan du forsøge at gøre alle jeres idéer visuelle ved at printe billeder, noter, citater eller lignende ud og hænge dem op på en stor opslagstavle. Det er nogle gange lettere at skabe et overblik, hvis du kan se tingene foran dig i form af billeder og ord. Hvis ikke du har en printer, så find dine printløsninger lige her.

Find det perfekte sted

Du skal selvfølgelig også finde et sted at holde din konference. Det er en af de første ting, der bør være på plads, så du kan få sendt invitationer ud i god tid. Du skal finde et sted, der passer til antal deltagere og et sted, der er rart at være og som passer til din konference. Det går ikke, at lokalet er hverken for stort eller for småt. Det skal helst passe helt perfekt.

 

Comments are closed.