Derfor bør du investere i et nyt tag

0
811

Taget har stor betydning for huset og dets tilstand. Det har jo til formål at beskytte huset mod vind og vejr og meget mere. Et gammelt og nedslidt tag har ikke de samme forudsætninger for at passe godt på huset, og det kan faktisk føre til store skader – ikke kun på taget, men også på resten af huset. Det kan med andre ord blive en dyr fornøjelse og kræve store reparationer på hele huset, hvis du lader dit tag gå over sin forventede levetid. Heldigvis er der et hav af fordele ved at få lagt et nyt tag. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor et nyt tag er en rigtig god investering.

Husværdien stiger

Et tag er generelt en god investering – specielt når du overvejer at sætte huset til salg. Husets værdi stiger nemlig typisk med helt op til selve udgiftens størrelse – og pengene er så sparet op i den øgede friværdi. Et nyt tag giver også indtrykket om et ”godt køb” til potentielle købere, der kommer forbi og kigger på huset. Det giver nemlig et indtryk af, at der er blevet passet godt på huset, når huset fremstår pænt med et nyt tag.

Varmeregningen falder

Der er ikke kun penge at hente i selve husværdien – der er i høj grad også penge at spare på husets varmeudgifter i mange år fremover. Et nyt tag skal nemlig efter nye bygningsreglementer altid efterisoleres, såfremt det er rentabelt. Efterisolering udgør dog ikke en stor merudgift, når der alligevel skal lægges nyt tag, så derfor bliver det næsten altid gjort – og denne efterisolering bidrager enormt til tagets isoleringsevne og det bidrager så igen til en lavere varmeregning. Det skal også lige siges, at det jo også er godt for miljøet, når vi belaster det mindre.

Nye muligheder opstår

Hvis du vælger at investere i et nyt tag, er der flere muligheder, der åbner sig op for dig. I forbindelse med et nyt tag kan du f.eks. få installeret en kvist, så du kan få mere lys, ekstra gulvplads og en god rumhøjde i din eksisterende bolig eller du kan få installeret solceller på det nye tag og bidrage til den grønne omstilling. Det er ting, der er værd at overveje – specielt når du alligevel skal ud og investere i et nyt tag.

Skal du have et nyt tag? Kontakt Årets Tagdækker 2020 og få en god pris på nyt tag allerede i dag.

Comments are closed.