Tænk grønt med en elbil

0
355

Står du overfor at skulle skifte bil? Så har du med garanti støvsuget markedet for information og priser på alverdens forskellige biler. Du har måske også været ude at testkøre en håndfuld af dem allerede. Har du til gengæld på noget tidspunkt overvejet, om du skulle investere i en elbil? Der er efterhånden kommet så mange forskellige elbiler på markedet, at man ser mange af dem i hverdagen, når man kører rundt, men mange er stadig afholdende.

En af de ting, der holder en del fra at købe elbiler, er prisen. For mange kan den relativt høje pris gøre, at man ikke har mulighed for at lægge det, der skal til, og så falder valget i stedet på en af de benzin- eller dieselbiler, du måske også har haft kigget på. Men har du overvejet at lease din bil i stedet? Med leasing får du pludselig muligheden for at investere i billige elbiler finansieret på en helt anden måde.

Hjælp den grønne omstilling på vej

Flere elbiler betyder også flere ladestandere. Tidligere var det et problem, at det ikke var muligt at få ladet bilen op de fleste steder, men i dag er det efterhånden blevet således, at du har en ladestander hjemme, du kan lade bilen op med i garagen eller indkørslen. Desuden er der ladestandere foran mange større supermarkeder, arbejdspladser, rastepladser og alverdens andre steder. Det er altså i mindre grad noget, der behøver at holde dig tilbage i dag.

Måske leasing generelt slet ikke har været noget, du har overvejet. Med biler er det sådan, at de lynhurtigt mister værdi, og så snart du har kørt en ny bil ud fra forhandleren, er de første tusinde allerede gået af prisen. Med leasing har du en fast pris, så du ved, hvad du kan forvente at betale – og du står ikke for salg af bilen senere.

Leave a reply