Med plastvinduer slipper du for samme vedligeholdelse

0
942

Det klassiske vindue er lavet af træ. Det kan være, du allerede har trævinduer i dit hus, og du er måske glad for det. Men træ har også sine knaster, når det kommer til, hvor længe de holder. Det er ikke over natten, at dit vindue bliver nedbrugt, men træ er alt andet lige et materiale, der kræver mere vedligeholdelse. Plastikvinduer har derimod en helt anden tolerance mod de elementer, der slider på trævinduer. Du tænker måske, at plastvinduer er en billig løsning, som du ikke ønsker, fordi du ikke gider et billigt udtryk på dit hus eller bygning? Sådan har det måske været, men plastikvinduer er ikke en nedgradering på det æstetiske.

Plastikvinduer duer i længere tid

Det er materialet, der gør, at plastikvinduer holder i længere tid. Træ har bare ikke den samme modstandsdygtighed, som plastik besidder. Alle elementerne, vi omgiver os med, slider mere på træ, end det gør på plastik, og det betyder, at trævinduer simpelthen ikke har den samme levetid. Du skal bruge meget mere tid og flere penge på vedligeholdelse, hvis du vælger trævinduer frem for plastik. Det betyder desuden, at du ender med at spare penge, fordi vinduerne holder længere.

Billigere løsning, der ikke ser billig ud

Mange har en fordom om, at plastikvinduer er klodsede og har et billigt udtryk. At det ligner noget, som bare er støbt i en farlig fart, og at det kommer til at være grimt. Sådan er det ikke. Plastik er et materiale, der sagtens kan se lige så godt ud som træ. Hvis ikke bedre endda. Du har de samme muligheder for elegance, når du vælger plastik. Samtidig slipper du for at kigge på krakeleret maling eller en helt død overflade, når du ikke har haft tid til at give dine vinduer træbeskyttelse – hvis du altså vælger træ frem for plastik.

Comments are closed.