Løsningen til dig, der har brug for noget ekstra plads

0
972

Måske har du en butik på en gågade eller lignende. Ligemeget om det er i Glostrup, Hjørring, Aalborg, Randers, Køge, Dragør eller Vester Hassing, så er det butikken, der er den centrale fællesnævner. For hvis du har en butik, om det er elektronik, dagligvarer, tekstil eller noget helt andet, som i sælger, så er der brug for opmagasinering. Opmagasinering er et vidt begreb, da det dækker over et stort spektrum. Alt fra Mærsk til købmanden på hjørnet har brug for det, bare i forskellige størrelsesforhold. Det er derfor ikke så underligt, at lagerhoteller for alvor vinder frem.

Hvis du kan erklære dig enig i ovenstående, så burde du overveje et lagerhotel af følgende grunde:

-Øget fleksibilitet, og du kan ydermere op-og nedgradere dit rum, som det passer dig

-Frihed i top, der sikrer dig ingen bindingsperiode

Men hvor skal sådan et lagerhotel så være henne? Jo, et smart valg ville være et lagerhotel i Hjørring. Det ville det, da Hjørring er i glimrende handels-og færdselsforbindelse til resten af landet.

I en tid vækst- ikke bare materielt men også i medarbejdere

Har du en butik der stikker dybere end bare den fysiske butik, så kan du måske nikke genkendende til et andet problem end bare opmagasinering. For på et tidspunkt, ville du, med alle dine ansatte, med fordel anskaffe dig et kontorlokale. Et kontorlokale er godt for rutinen og det er ikke bare godt, men også vigtigt for dine medarbejdere.

Men nu kommer du igen til spørgsmålet, hvor skal sådan et så være? Det kloge valg denne gang er at vælge kontorlokaler i Aarhus. Aarhus er en kæmpestor by, der sikrer dig, at både du og dine ansatte hurtigt kan finde sig til rette. Ligeledes danner Aarhus ramme om en udvikling, der kun er gået op ad, og som ingen udsigt til en ende har.

Comments are closed.