Mobvoi – højintelligent teknologi

0
1072

Er du typen, som skal have alt det mest højteknologiske og nyeste teknologi? Så skal du tage et kig på Mobvoi. Hos Necesario finder du et stort udvalg af produkter fra Mobvoi.

Mobvoi er anerkendt i hele verden og har base i Beijing med kontorer i Seattle og San Francisco. Virksomheden blev grundlagt i 2012 og med over 400 ansatte er virksomheden en af verdens førende inden for udvikling af kunstig intelligens (Artificial Intelligence AI). I ryggen har de GoogleTM og Volkswagen. Flere af deres produkter har vundet internationale priser for deres lækre funktioner. Uret TicWatch Pro har blandt andet fået en varm modtagelse af anmelderne på grund af nytænkning, fantastisk batterilevetid samt designet. Uret har et unikt sportsudtryk, som derved har fået tildelt designprisen IF Design Award 2018. Deres seneste produkt er heller ikke nogen skuffelse. Uret TicWatch C2 har et slankt high-end design, som ser elegant ud og kan fungere til enhver lejlighed. Dette har givet C2 designprisen IF Design Award 2019.

Mobvoi TicWatch

Mobvoi TicWatch Pro er et fedt smartwatch, som passer til dig, der altid er på farten og er fysisk aktiv. Urkassen er fremstillet af carbon, som betyder at den kan holde til lidt af hvert. Remmen på uret er fremstillet af ægte italiensk læder på ydersiden og et hudvenligt silikonelag på indersiden. Derved er det komfortabelt at have på hele dagen, samtidig med at det er åndbar og sved bestandig. Uret består af et 2-i-1 display, som vil sige, at der nederst ligger en AMOLED skærm og oven på den, er der en LCD skærm. Hvis du bruger AMOLED displayet, får du 2-5 dages batteritid, men hvis du derimod bruger LCD displayet, vil du få en batteritid på op til 30 dage.

Det kan være, at du er mere til det klassiske og traditionelle ur men med de samme højteknologiske funktioner. Så skal du tage et kig på Mobvoi TicWatch C2. Uret har trådløs betaling, en indbygget GPS og meget andet. Uret er støv- og vandtæt, og indeholder også et indbygget datalager (4GB), som gør det muligt at streame musik direkte til et Bluetooth headset. Den har også et indbygget genopladeligt batteri, og på en enkelt opladning (100%) har uret en batterilevetid på op til 2 dage. C2 er fremstillet i rustfrit stål og urremmen i ægte italiensk leder på ydersiden samt hudvenlig og åndbare silikonemateriale på indersiden. Du vil med garanti kunne finde et ur, som passer til dig hos Mobvoi.

Comments are closed.