Gør badeværelset moderne – lad tech flytte ind i dit badeværelse

0
1305

Teknologi bliver en større og større del af alle aspekter af livet. De flytter ind i alle hverdagens afkroge. Hvorfor skulle badeværelset stå udenfor denne teknologiske revolution? Der er forskellige grader af teknologi, så der er ikke tale om at gøre hele badeværelset mekanisk eller fyldt med hjælpende robotter. Men de små teknologiske justeringer og tilføjelser kan være med til at gøre hverdagen nemmere og livet mere indholdsrigt. I nogle af tilfældene kan der måske blive behov for en VVS’er til installationen – du kan nemt finde en VVS’er på vvs-oversigt.dk, hvis behovet byder sig.

Hvad kan jeg tilføje til mit badeværelse?

Det er egentligt op til dig. Det kommer an på, hvad du mangler, eller hvad du kunne bruge. Her er nogle eksempler på mindre og større teknologiske tilføjelser til badeværelset:

  • En moderne, automatiseret håndsæbe. Hvis du køber en af de helt nye ”dispenere”, kan den både give badeværelset et futuristisk look, men også fjerne behovet for hele tiden at købe nye engangshåndsæber.

  • Hvis du går meget op i sundhed og vægt, kan du skaffe en badevægt, der kan måle diverse kropslige data – f.eks. fedtprocenten og BMI.

  • Hvis du har stort fokus på at gøre livet nemmere og mere flydende, findes der teknologier, der gør det muligt at styre dit bad via stemmekontrol.

  • Synger du højt i badet? Skjul stemmen lidt og lyt samtidig med til din yndlingsmusik med en vandtæt højtaler.

  • Fortjener din tid på toilettet et nøk opad på kvalitetsstigen? Du kan efterhånden få diverse moderne toiletter, der indeholder alle mulige forskellige knapper til alle mulige forskellige funktioner – b.la. det yderst populære bidet.

  • Vil du være endnu mere afslappet i dit badekar? Med ”chromotherapy”-funktionen installeres der farvede lys i badekarret, der lyser alle regnbuens farver og trækker dig dybere ned i følelsernes ro.

Comments are closed.