Skift skærm selv – find en ny iPhone-skærm

0
423

Har du prøvet at skulle betale alt for meget for at få din telefon fikset, når du tager i betragtning, at det kun var skærmen, der var noget i vejen med? Er det mere, end du kan tåle at få smidt en alt for stor regning i hovedet, er alternativet, at du fremover fikser din smartphone selv. Og nu kræver det ikke flere års uddannelse at skifte skærm på en iPhone selv – for du kan hurtigt lære at gøre jobbet.

Hvor finder du en ny skærm?

Hvor det ikke kræver noget stort teknisk håndelag at skifte skærm på en smartphone, så er det til gengæld vigtigt at vide, hvor du får en ny skærm henne. For det gælder om at skaffe noget af kvalitet, hvis du ikke ønsker at stå med skærm, der enten er endnu mere tilbøjelig til at gå i stykker end den, du skiftede ud, eller som har andre fejl eller defekter – fx at den er alt for følsom over for uv-stråling.

Vælg en ny skærm med høj kvalitet

Så hvor du fx sagtens kan google iPhone 12 skærm og finde en billig skærm at købe, er det vigtigt, at du vælger en forhandler, der står inde for kvaliteten. Hvis du nu virkelig vil være på den sikre side, skal du købe OEM-skærme. Disse er nemlig fremstillet af samme producent som din smartphone, så kvaliteten er som den, du kender fra den første skærm. Men høj kvalitet kan andre nu også levere.

Få vejledning i reparation af iPhone

Prisgaranti er rimelig godt at lede efter, så du ikke skal betale alt for meget for en skærm. I øvrigt så sidder forhandlere af reservedele af og til inde med vejledninger, du kan ty til for at lære, hvordan du på egen hånd reparerer din smartphone. Så du behøver ikke være helt alene om at lære kunsten.

Leave a reply