Gør mobiltelefonen mere effektiv i virksomheden

0
576

I mange virksomheder er der konstant fokus på teknologien, fordi teknologiens rolle i rigtig meget arbejde bare vokser sig større og større. Der er efterhånden ikke meget, der ikke kan klares med teknologien, og det ses da også oftere og oftere, at robotter kan være med til, eller helt overtager nogle arbejdsopgaver i virksomheden. Mobiltelefonen er dog også stadig en vigtig faktor i mange virksomheders arbejde.

Firmatelefon til dine medarbejdere?

Stort set alle mennesker har i dag en mobiltelefon, og derudover er der også den mobiltelefon, der bliver brugt, når du er på arbejde. Men kan det egentlig ikke give ret god mening at kombinere disse to?

Det kommer meget an på, hvilken stilling og hvilket erhverv, der er tale om – og det kommer selvfølgelig også an på, om den ansatte overhovedet har lyst til at have en firmatelefon. Det kan give rigtig god mening, hvis der også er behov for, at den ansatte er klar på at tage telefonen, efter arbejdsdagen er slut. En firmatelefon behøver dog ikke nødvendigvis også fungere som en privat telefon, og kan sagtens bare blive liggende på arbejdspladsen. Gør den det, behøver den ansatte faktisk heller ikke betale skat af den.

Bedre SMS-systemer til arbejdspladsens telefoner

Ofte er der på arbejdspladsen brug for at sende automatiske SMS’er rundt til kunderne, der bl.a. kan være påmindelse, servicemeddelelser eller noget helt tredje. Hver enkelt af disse kan sagtens skrive manuelt, men det ville tage en hel del tid, og det ville i hvert fald på ingen måde være effektivt. Derimod er det en noget mere effektiv løsning, hvis alt dette kan automatiseres – hvilket det jo i dag heldigvis kan, fordi teknologien er så fremskreden. Når I har fundet den helt rigtige sms api, kan I altså både spare tid og penge, fordi hver enkelt SMS ikke længere skal indtastes manuelt.

Leave a reply