Udforskning af fordelene ved højhastighedsinternetadgang

0
231

Højhastighedsinternetadgang giver mennesker fordele på mange måder, inklusive uddannelse, forretningssucces, og forbinder landdistrikterne. Men der er også udfordringer for landdistrikterne, især med hensyn til handicap. Denne artikel vil undersøge nogle af de problemer, som folk står over for.

Uddannelse

Højhastighedsinternetadgang er et vigtigt værktøj for studerende. Uden det, mange mennesker kæmper for at afslutte deres studier. I en verden, hvor information ændrer sig i et hurtigt tempo, at have hurtig internet derhjemme og i klasseværelset er afgørende for læring.

Uddannelse er blevet mere digital, og flere og flere skoler udnytter de tilgængelige værktøjer og ressourcer. Lærere kan bruge internettet til at finde oplysninger om læseplaner og aktuelle begivenheder. Studerende kan bruge det til at undersøge nye emner, rydde op i tvivl, og interagere med lærere og andre studerende.

Internettet er et kraftfuldt værktøj, og det har transformeret, hvordan vi lærer og kommunikerer. Der er dog stadig nogle begrænsninger. For eksempel kan ikke alt indhold kunne overføres. Også, ikke alle studerende har en enhed, der kan rumme den båndbredde, der kræves for at downloade og få adgang til digitale filer.

Dette gælder især for familier med lav indkomst. De har ofte ikke råd til de højhastighedsinternetabonnementer, der er nødvendige for at få den bedst mulige service.

Forretnings succes

En velimplementeret højhastighedsinternetforbindelse kan være en spilskifter i din virksomhed. Til at begynde med, det er en god måde at holde konkurrencen i skak, og det bedste er, at det næsten ikke koster noget at starte. Med en Hughesnet ubegrænset plan, en lille virksomhed kan nyde fordelene ved telearbejde uden omkostningerne ved et faktisk kontor.

Internettet har ændret den måde, vi driver forretning på. I stedet for at skulle ringe til dine medarbejdere til et konferencelokale eller konferencebord, en velforbundet internetaktiveret arbejdsstyrke kan være et kraftcenter i sig selv. Selv på de fjerneste steder, de nyeste innovationer inden for trådløst netværk og hotspot-teknologi har banet vejen for en virkelig samarbejdsvirksomhed. Dette fører igen til bedre kundeservice og medarbejderproduktivitet.

Højhastighedsinternet har en enorm effekt på din bundlinje, for ikke at nævne de mange fordele, der følger med den forbedrede båndbredde. Med hastigheder op til en gigabit per sekund, din virksomhed kan nu drage fordel af Voice over Internet Protocol (VOIP) telefontjenester på samme måde som den gennemsnitlige hjem eller kontor bruger ville.

Forbinder borgere i landdistrikterne

For at udvide udbredelsen af bredbånd i landdistrikterne, politiske beslutningstagere er nødt til at se dem her genoverveje regeringens og den private sektors rolle. De skal også overveje behovene hos de sårbare beboere i disse områder.

En ny undersøgelse sigter mod at vurdere, hvad landdistrikterne amerikanere har brug for fra bredbåndsinfrastruktur, og hvad fordelene ved at udvide internetadgang er. Forskningen, bestilt af Brookings Institution’s Center for Technology Innovation, var baseret på svar fra over 150 respondenter.

Det fandt ud af, at den vigtigste faktor i at bringe højhastighedsinternet til landdistrikterne er lokal støtte. Flere statslige regeringer har bredbåndstaskforcer. Der er også føderale programmer til fremme af bredbåndsudvidelse. Disse programmer giver hundreder af millioner af dollars i tilskud årligt.

Imidlertid, mens disse programmer er vigtige, de er ikke nok til at løse de problemer, der plager landdistrikterne. Ofte, disse programmer inkluderer ikke alle demografiske grupper i deres udvidelsesplaner. Som resultat, disse samfund kan udelades af løkken.

Løsningsudfordringer som følge af handicap

Manglen på højhastighedsbredbånd har en negativ indvirkning på visse befolkninger. Disse inkluderer mennesker med handicap, ældre individer, og husholdninger med lav indkomst. Uden adgang vil disse grupper have færre digitale muligheder og vil blive efterladt uden internetforbindelse. Heldigvis er der flere krav til tilgængelighed, der forbedrer brugervenligheden for alle. Dette inkluderer ting som billedtekster, som giver brugerne mulighed for at se tekst på en skærm, selv når de er i et støjende miljø. Der er også krav til at give tilstrækkelig kontrast til mobile enheder, som gør det muligt at bruge dem i både lyse og mørke forhold.

Mens der er mange faktorer, der bidrager til disse udfordringer, undersøgelsens respondenter var uenige om, hvem der skulle være ansvarlig for at bringe internettet til deres samfund. Samlet set mente 33.3 procent af husstandene i undersøgelsen, at den føderale regering skulle være den, der var ansvarlig for implementering af højhastighedsinternet. Imidlertid, respondenter med lavere indkomster var mere tilbøjelige til at foretrække statsintervention. Imens, ældre hvide deltagere var mere tilbøjelige til at tro, at en all-hands-on-deck tilgang var nødvendig.

Leave a reply