Kvalificeret hjælp udefra

0
529

Arbejder du i en virksomhed, som til tider kan være presset? Måske grundet en travl periode eller en overgangsfase mellem to ansættelser? Der er simpelthen ikke nogen grund til at belaste dig og dine medarbejdere mere end højst nødvendigt. Derfor kan det være en stor fordel, hvis I i pressede perioder får hjælp udefra. Det kan ske, at I går en travl periode i møde, og derfor har brug for aflastning til nogle af de mest basale opgaver eller kvalificeret sparring. I kan læse lidt mere info om interim hr, som måske kan være en løsning for jer, så I kan få hjælp til at få varetaget nogle af de helt grundlæggende opgaver i de travle perioder.

En kvalificeret og erfaren hjælpende hånd

Med en interim hr leder får I nemlig en erfaren leder, som har mange års erfaring indenfor HR i mange sammenhænge. Så kan I få hjælp til at lægge en strategi eller en plan for, hvordan I får udført jeres opgaver i virksomheden, og til at aflaste jeres egne ledere. En af de store fordel ved interim hr leder er nemlig, at de kan gå i gang med det samme. De træder til med kort varsel og aftalen er fleksibel, så I kan justere den efter jeres behov.

Et par gode råd til dig

Inden du får en midlertidig interim hr leder, så gør dig klart, hvad I gerne vil have hjælp eller sparring til. Det kan være, at I skal have assistance til nye regler, udarbejdelse af kontrakter eller opsigelser, eller måske skal I have udviklingssamtaler med jeres medarbejdere, så de kan blive inspirerede. Langt de fleste har enormt gode erfaringer med en interim hr leder, som giver jeres virksomhed fleksibilitet og sikkerhed på én gang. Det er en sikker løsning til jeres virksomhed, når I mangler en hjælpende hånd eller leder i en periode.

Leave a reply