Træfigurer af verden omkring os

0
574

Vi lever i en fabelagtig verden

Dyrene lever i den samme verden som os

De fleste dyr er ikke tamme, de er vilde. Nogle mener, at mennesket, arten, homo sapiens, også er et dyr, andre mener, at vi er noget for sig. Det er en diskussion for sig, da den går ind i et teologisk område, hvor man må gøre sig overvejelser om, hvorvidt vi har en sjæl og hvorvidt dyrene har en sjæl. Fablewood er en af forhandlerne på GreenTown markedsplads, og de producerer figurer i træ af dyr, som vi kan bruge som inspiration til vores hverdag og som en daglig reminder om, at vi ikke er alene.

 

Æsops fabler

Hvor er den fabel, som fortæller noget om dit liv?

Æsop skrev sine fabler, og de havde godt nok dyr som hovedpersoner, men fortællingerne handlede i bund og grund om mennesker. Dyrene er på mange måder en metafor for mennesket i vores forestillingsverden, selvom dyrene også er sig selv og noget, man skal værne om, for de er en stor del af vores verden.

 

Hvad end det er en gorilla, en and, en elefant, en bjørn eller en krokodille, så kan vi gøre os nogle forestillinger om disse dyr, både, hvad de repræsenterer for os, og hvad de i virkeligheden er. 

 

De robuste dyr

Dyrene fra Fablewood er lavet i træ og er med magneter, hvorfor de kan sættes sammen, og man kan lege med dem. Materialet er særdeles robust og sikkert, så det er både dekorativt design til hjemmet og legetøj til de små med høj grøn signalværdi. Firmaet Fablewood bidrager også til at plante flere træer i verden og bidrager dermed til en grønnere verden og bedre levevilkår for dyrene.

 

Træfigurer fortæller noget om din verden

Du har en grøn indstilling og kerer dig om dyrene

Jeg tror på, at du, ligesom jeg, har en grøn indstilling til livet og til vores eksistens her på kloden. Planeten er blå,siger man, fordi den består af så meget vand, men vi må leve grønt for at bevare den blå planet. Når vi lever grønt, lever vi både for os selv, for jordens fauna og ikke mindst for vores fæller her på jorden, nemlig dyrene. 

Vi er ikke alene

Det er godt og sundt at minde sig selv om, at vi ikke er de eneste levende væsener her på jorden. Planeterne er her, og dyrene er her. Når du har nogle af Fablewoods fabeldyr stående fremme i dit hjem, viser du, at du kerer dig om dyrene og er bevidst om, at vi som art bør gøre noget for vores fæller, fordi det ellers går galt for planeten som helhed.

Brug din fantasi – hver dag 

Dyrene fra Fablewoods kan virkelig hjælpe din fantasi på vej. Det er ikke bare smukke dyr, men også dyr, der kan appellere til din fantasi og sætte nye og gode og grønne tanker igang hos dig, menneske. Det er godt at have noget i sin hverdag, der kan minde een om, at der er så meget her på jorden, der har værdi; der er så mange historier, som det er værd at værne om.

Leave a reply