Skab et godt fysisk klima på hjemmekontoret

0
954

Alt efter hvilket erhverv du arbejder indenfor, har du måske som mange andre danskere siddet foran computeren derhjemme i det sidste år. Corona-pandemien har skabt en meget anderledes hverdag, end den vi har været vant til førhen, og særligt arbejdsforholdene har ændret sig en hel del. Nogle er glade for at sidde derhjemme, mens andre hungrer efter at komme tilbage på arbejdspladsen – og det er særligt, hvis du ikke har gode fysiske rammer at arbejde i derhjemme, at det godt kan komme til at trække tænder ud på den lange bane.

Inspirerende indretning af hjemmekontoret

Hvis du sidder og arbejder på et hjemmekontor, der mest af alt bare ligner en fængselscelle, er der nok store chancer for, at du meget hurtigt bliver træt af det. For det første sidder du ofte alene på hjemmekontoret, og det kan være nok til, at arbejdslysten lidt forsvinder. Men sidder du ovenikøbet i et rum med tomme vægge, uden særlig meget lys og med en meget uinspirerende indretning, er det absolut heller ikke noget, der gør noget godt for din lyst til at arbejde. Det er altså helt klart det værd at investere lidt i indretningen, så du kan få en bedre arbejdsoplevelse.

Et godt indeklima optimerer arbejdsoplevelsen

Du har måske også siddet inde på hjemmekontoret, hvor du enten har haft det rigtig koldt eller rigtig varmt. Disse temperaturer der ikke er særligt behagelige, gør virkelig ikke noget godt for dit arbejde, fordi dit fokus pludselig er placeret et helt forkert sted. Hvis du har travlt med at være irriteret over, hvor meget du sidder og sveder, er det svært at diske op med en ordentlig arbejdsindsats.

Derfor kan du tage nogle midler i brug for at sikre det gode indeklima. Udluftning er selvfølgelig altid en god ide, men du kan bl.a. også en ventilator enten med USB eller 230V stik.

Comments are closed.