Her er de bedste radioer i 2019

0
960

Mange af os forbinder lyden af radio med hygge og afslapning. Derfor sætter vi også stor pris på at høre radio, og det er vigtigt for os at have en radio af høj kvalitet, der kan levere god lyd. Men hvor og hvordan finder vi en sådan radio? Der er et utal af radioer på markedet, så det kan være virkelig svært at finde ud af, hvilke der er værd at investere i, og hvilke der ikke er. Med hjælp fra denne dab radio test bliver jagten på den bedste radio måske lidt nemmere.

Fem testvindere

I testen er radioerne bedømt på flere kriterier, der alle spiller ind og har en betydning for, hvor god en radio der er tale om. Det er blandt andet faktorer såsom lydkvalitet, design, funktioner, mobilitet og meget andet, radioerne er blevet testet i. På den måde kan du være sikker på, at de kårede vindere scorer højt på mere end bare ét område, da testen kommer godt omkring.

De radioer, der ifølge testen er de bedste i 2019, er følgende fem:

  • Nordklang DAB1200

  • IRC The Transistor

  • Philips AE5220/12

  • Pure Pop Midi

  • Nordklang DAB300

Der er i alle tilfælde tale om DAB+-radioer, da disse leverer bedre lydkvalitet og kan fange flere kanaler end den klassiske FM-radio. Derfor er en DAB+-radio til enhver tid at foretrække.

Testens vindere udmærker sig på forskellige områder og hører også til forskellige prisklasser.

Du kan med fordel læse testen for at se, hvilken af radioerne der passer bedst til dit behov. I testen får du også et overblik over, hos hvilke forhandlere hver radio kan fås.

Alt i alt hjælper testen dig altså godt på vej og sørger for, at du kommer hjem med en radio af høj kvalitet, der vil skabe mange hyggelige stunder.

Comments are closed.