Det perfekte gamer-rum 

0
459

Gamer-rummet er måske det ultimative tilflugtssted fra hverdagens stress. Det er her, du går hen, når du helt uforstyrret skal formå at slå bossen i dit spil, eller spille den afgørende Champions League finale i Fifa. Her får du en guide til, hvordan du indretter dit højtelskede gamer-rum. 

Skærmen 

Alle der elsker at spille ved, at det kræver et godt grafikkort. Der er ingen tvivl om, at et godt grafikkort for alvor kan levere en unik spiloplevelse. Måske har du også allerede to skærme i dit gamer-rum, men hvis du ikke har, så ville det være en god idé at have mindst to skærme. Hvis du allerede nu synes, at det er besværligt at skulle ud og købe, så kan du tjekke find et komplet gamer pc sæt lige her. 

Skrivebordet 

Skrivebordet er selvfølgelig også vigtigt i dit gamer-rum. Et helt almindeligt skrivebord kan fungere helt fint, men der er faktisk også modeller som direkte er lavet til gaming. Det er vigtigt at tænke over, at der skal være plads til både skærme, tastatur og musemåtte. En smart gimmick er at investere i såkaldte kabelbindere eller kabelbokse, så er du fri for, at ledninger skaber et stort rod af ledninger. 

Belysningen

Det er også vigtigt at tænke over belysningen i dit gamer-rum. Dårlig belysning kan føre til hovedpine og generelt ubehag. Om dagen skal du helst bruge naturligt lys, men tænk over skrivebordets placering, så der ikke kommer refleksioner på din skærm. I de sene timer bør du altid have elektrisk lys tændt. Vælg lys som eksempelvis væglamper eller skrivebordslamper. Du kan også købe et par LED-lys, som kan klistres rundt i rummet. Det giver en lidt mere afdæmpet belysning. 

Dit gamer-rum er et sted, hvor du tilbringer meget tid. Brug derfor tid på at planlægge og finde den bedste opsætning. Nu er du klar til en enestående spiloplevelse.

 

Leave a reply