Sådan gør du livet sikrer på vejene for dine medarbejdere

0
806

Vidste du, at der i 2019 forekom i alt 3275 personskader relateret med trafikken? Og her er de dræbte faktisk ikke engang talt med. Det er egentlig ret mange mennesker. Men vi kan bare heller ikke komme udenom, hvor vigtig vores gode infrastruktur er for os. Og vi bruger den. I gennemsnit kører vi nemlig 16.000 km om året. Det er rent faktisk Europarekord. Og om I ikke også bruger vejene i din virksomhed?

Infrastrukturen er vigtig for os

Rigtig mange danske virksomheder bruger nemlig de danske veje som en indirekte stor del af deres forretningsmodel. Måske har I mange lastbiler kørerne på vejene, der transporterer noget fra A til B for kunderne. Måske har I sælgere kørerne på vejene for at få solgt jeres egne produkter. Eller måske har I bare en masse dygtige og kompetente medarbejdere, der hver dag kører langt for at komme både til og fra arbejde hos jer. I hvert fald kan vi ikke komme udenom, at vores veje herhjemme har fået en stor betydning for virksomhedernes eksistens. Men vi kan altså heller ikke komme udenom, at det ikke er helt ufarligt at befinde sig i trafikken. Der sker mange ulykker. Heldigvis er alle ikke dødsensalvorlige, men de sker alligevel.

Hjælpen er på vej

Og hvorfor er det egentlig, at man kun sørger for, at sine medarbejdere har det godt og føler sig trygge, når de er på virksomhedens adresse? Hvad med alle dem, der færdes rundt i trafikken? Skal de ikke også føle sig trygge? Det skal de da! Og faktisk kan det lade sig gøre med autohjælp til virksomhedens ansatte. På den måde kan dine medarbejdere trygt færdes rundt i trafikken uden at bekymre sig alt for meget. For de ved nemlig, at hvis nu uheldet skulle være ude, så er hjælpen på vej. Takket være dig.

Comments are closed.