Sådan arrangerer du en sommerfest for dine ansatte

0
942

Det er enhver virksomhedsejers drøm at have glade og motiverede ansatte, som føler sig godt tilpas på arbejdspladsen. Du kan være med til at påvirke dette ved at arrangere forskellige ting, der har til formål at forkæle og bringe dine ansatte tættere sammen. Nu hvor sommeren har meldt sin ankomst i Danmark, kan du f.eks. arrangere en sommerfest. Men hvordan gør du lige det?

Hvor skal festen holdes?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvor sommerfesten skal holdes henne. Nu hvor det er en sommerfest, vil det være rarest, hvis det er et sted, hvor det er muligt også at være udenfor. Hvis du eller én af dine ansatte har en stor have, kunne du f.eks. holde festen i et festtelt. Ellers kan du finde et sted, hvor der hører en hyggelig gårdhave til el.lign., hvor I kan sidde ude noget af tiden.

Hvad skal I have at spise?

Dernæst kan du begynde at planlægge, hvad der skal serveres af mad til festen. Alt afhængig af hvor mange I er, kan du f.eks. grille noget lækker mad. Det er en lækker løsning, der understreger sommerstemningen. Men hvis I er mange, kan det til gengæld godt hurtigt tage en del tid. Hvis du gerne vil spare noget tid og i stedet have god tid til at være sammen med de andre, kan du bestille mad ud af huset. Så skal du som det eneste blot servere maden. Hos Lemenu.dk kan du finde mulighed for mad ud af huset i hele Danmark.

Hvad vil du lave af underholdning?

Selvom der kan gå rigtig meget tid med bare at snakke og nyde noget god mad, kan det også være rart, hvis der er en form for underholdning. Du kan f.eks. finde på nogle selskabslege eller finde nogle udendørsspil frem, som I skal spille sammen.

Comments are closed.