Brug din telefon til at søge om kompensation for ved aflyst fly

0
1064

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i dag bruger vores mobiltelefoner til alt. Faktisk er de efterhånden blevet så udviklede og har så mange features, at de kan bruges som små computere, vi kan have med os i lommen, uanset hvor vi befinder os. Og det er ganske praktisk – især hvis man for eksempel står i en lufthavn og pludselig kommer ud for, at ens fly til synes sol er aflyst. Så er det nemlig praktisk at kunne komme ind og søge kompensation med det samme.

Red din ferie med din smartphone

Det er frustrerende, og det kan også blive dyrt. Det er, hvad der er mange, der oplever, når et fly bliver aflyst, hvorfor de enten er nødt til at aflyse en ferie eller købe flybilletter til et andet fly. Det er virkelig noget, der kan sætte en stopper for den glæde, man føler, når man er på vej på årets sommerferie, og man mister derfor med det samme modet for, at det nok skal blive en god ferie. Dog findes der en redning nede i din lomme, du kan benytte dig af.

Søg kompensation med det samme

Har du en smartphone, er det nemlig ganske let for dig at komme online og søge kompensation for dit aflyste fly kort tid efter, at det er sket. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvordan du skal handle og agerer, når du kommer hjem fra din rejse, idet du allerede har fået styr på alt papirarbejdet. På den måde vil du have lettere ved at nyde din ferie velvidende, at de penge nok skal komme retur på din konto. Dog er det meget forskelligt, hvor mange penge du kan søge efter som kompensation. Her afhænger det af nogle forskellige faktorer såsom din distance og ventetid.

Comments are closed.