Skoler bør ikke gå ned på udstyr

0
1070

De fleste kender til udtrykket om, at man ikke bør gå ned på udstyr. Det er i høj grad også noget, der gør sig gældende for skoler. Det gør sig gældende, da det kan have direkte indflydelse på elevernes indlæring, hvis ikke udstyret er i orden. Derfor er det bestemt ikke en god idé at gå på kompromis med dette.

Hvis du har ansvar for at købe udstyr ind til en skole, er det derfor vigtigt, at du altid har dette med i baghovedet, når du skal vælge. Der er et hav af forhandlere af udstyr til skoler på det danske marked, og det er ikke alle steder, at de har samme udvalg – eller produkter af samme høje kvalitet.

Er du fx på jagt efter en datalogger til undervisningsbrug, er det vigtigt, at du sikrer, at du ender med at få købt en af de førende modeller på det danske marked. I denne forbindelse er der en lang række modeller at vælge mellem, men der er dog ikke mange af dem, der kan konkurrere med en LabQuest 3.

Kvalitet koster penge

Det er ikke til at komme udenom, at hvis man vil have kvalitet, så er man nødt til at betale for det. Er man ikke villig til at betale for det, må man acceptere, at man går på kompromis med kvaliteten. Som der er givet udtryk for før, bør en skole dog ikke gøre dette, da det kan få konsekvenser for eleverne.

Hvis eleverne skal have de bedst mulige forudsætninger for at lære, skal de også have de bedste redskaber til rådighed. For at sikre, at de har dette, er man nødt til at betale for de bedste redskaber. Her kan man igen fremhæver eksemplet med en LabQuest 3, der er kendt som en af markedets bedste dataloggere.

Det er dog bestemt ikke kun i forbindelse med indkøb af udstyr som en datalogger, men også i forhold til andre redskaber, som eleverne skal bruge i deres undervisning. Ligeledes medfører en højere kvalitet også den fordel, at det er et produkt, der holder i længere tid.

Comments are closed.