Sådan bliver du tættere med dine kollegaer

0
1024

Uanset om du arbejder på et kontor, hjemmefra eller et helt tredje sted, er det en god idé at have et godt forhold til kollegerne. I en travl dagligdag kan det være svært at blive venner med sine kolleger, fordi der altid er opgaver, der skal løses. Hvis du vil have et bedre forhold med dine kollegaer og måske få en ven eller to ud af det, så læs med i denne artikel. Her får du gode råd til, hvordan I kan blive tættere.

Tag en drink efter arbejde

Der er ikke noget som alkohol, der kan åbne op for folk. Hvis du har en kollega, du har svært ved at snakke med, men du gerne vil lære bedre at kende, kan du tilbyde en drink, når I får fyraften. Rigtig mange mennesker vil gerne nyde et godt glas alkohol og måske få et nyt venskab, men det er de færreste, der tør tage springet. Hvis du er modig nok, kan du eksempelvis byde på et godt glas gin. Selv hvis du ikke er helt skarp på, hvad der gør en god gin god, så findes der masser af produktbeskrivelser på nettet, som kan hjælpe dig. Find udvalget her, hvis du vil byde din kollega en drink.

Inviter alle medarbejdere på bowling

Hvis der er kommet mange nye medarbejdere til din virksomhed, kan det være en god idé at invitere dem alle ud, så I kan rystes sammen og lære hinanden at kende. En sådan udflugt kan blandt andet være en tur på bowlingbanen. Hvis du vil arrangere sådanne en tur, kan det være en god idé først at spørge dine kollegaer, om de har lyst til at være med. Bowling er heller ikke gratis, så hvis du har brug for lidt økonomisk hjælp, kan du høre dem, om de vil skyde en halvtredser i projektet.

Comments are closed.