Kom til at køre i din drømmebil uden at låne i banken

0
1087

Biler er dyre, og drømmebiler er endnu dyrere. Det er et velkendt faktum, at biler i Danmark er dyre, og de høje priser forhindrer mange i at købe den bil, de drømmer om. De høje danske bilpriser skyldes hovedsagligt de høje afgifter, der kaster et rigtigt stort beløb ovenpå på de i forvejen dyre maskiner.

Heldigvis findes der i dag alternativer til den massive udlægning, det er at købe og eje en bil. Du kan komme til at køre i en bil, du aldrig ville have haft mulighed for at køre i, hvis du skulle have betalt, hvad den koster. Og du kan sågar komme til at køre i den bil, din indre drengerøv drømmer om dag og nat – alt dette er muligt gennem flexleasing.

Flexleasing er en måde at lease biler på, som giver dig en stor fleksibilitet. Med Flexleasing skal du kun betale et sted mellem 0,5 % og 2 % af bilens registreringsafgift hver måned, og du kan derfor undgå at blive ruineret ved at skulle betale ét stort engangsbeløb.

Flexleasing giver dig mange fordele

Hvis du stadig er i tvivl om, hvad flexleasing egentlig er, og om det er noget for dig, kommer her en opsummering af de tre største fordele ved flexleasing:

  • Bilens afgift betales i små bidder i stedet for på én gang, så din økonomi ikke bryder sammen, når du skal have en bil

  • Dette giver dig større mulighed for at komme til at køre på arbejde i din drømmebil, da udvalget af lækre brugte biler fra det tyske marked er stort

  • Stor fleksibilitet for dig der gerne vil skifte bil ofte grundet skiftende ønsker og varierende behov

Med flexleasing kan du finde den bil, der passer lige til dig og dine behov og ønsker – om det så er en lækker specialbil eller kæmpe SUV.

Comments are closed.