Derfor er det en fordel, hvis dine IT-ansatte er certificerede

0
773

Har du en virksomhed, som du brænder for at få i vækst? Så er der en lang række af tiltag, du kan gøre for at få det til at ske, og nogle er naturligvis mere virksomme end andre. Du kan blandt andet tænke i markedsføringsstrategier, der kan få flere til at opdage din virksomhed.

En anden nyttig ting, du kan gøre, er at sørge for at give dine IT-professionelle en Certificering i CCNA. Der er mange grunde til, at netop en sådan certificering kan være guld værd, og derfor er det bare om at finde det rigtige kursus.

Styrk dine ansatte

Jo mere kompetente dine medarbejdere er, jo bedre og mere effektivt vil de kunne arbejde. Derfor er det altid et must at gøre en indsats for at give dine ansatte flest mulige færdigheder inden for deres arbejdsområde.

Med en certificering i CCNA i Cisco bliver færdigheder i blandt andet fundamentale netværksområder, netværksadgang samt IP-services valideret.

Kurset giver den grundlæggende viden, som er nødvendig i en professionel karriere inden for netværk. Dine medarbejdere vil efter uddannelsen blive endnu bedre til at udføre deres arbejde, og det kan alt i alt føre til mere vækst og fremgang i din virksomhed.

Det kræver kurset

Før du eller dine ansatte er i stand til at gennemføre kurset, kræver det, at I har styr på de helt grundlæggende computerfærdigheder og de grundlæggende færdigheder i PC-systemer og internettet. Derudover forudsætter CCNA-kurset en grundlæggende viden om IP-adresser.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du på nuværende tidspunkt er i stand til at tage kurset, så du kan blive certificeret i CCNA, kan du med fordel tage kontakt per mail eller over telefon for at drøfte det.

Find det rigtige kursus

Der udbydes flere kurser i CCNA, og du kan både finde virtuelle kurser, men også kurser med fysisk fremmøde. Hvis du er interesseret i at finde det rette kursus for de IT-ansatte i din virksomhed, kan du undersøge, hvilke datoer kurserne finder sted på og vælge den, der passer bedst for dig.

Comments are closed.