At være førende konsulenthus i branchen medfører en vis stolthed

0
1019

At være et SAP- og IT-konsulenthus, der formidler senior SAP- og IT-konsulenter til projekter og stillinger til kunder er et ambitiøst projekt. Derfor kræver den en mindst ligeså seriøs tilgang til arbejdet.

Værdierne er klare, og der leves op til det, som der ligger i navnet Accuro.dk, da det betyder at tage vare på og handle med omhu. At handle med omhu er et tvetydigt begreb, der dog efterstræbes på alle parametre. Det første, som der ligger i det, er naturligvis at bruge penge og ressourcer fornuftigt i form af den bedst muligt konsultation og rådgivning til kunder. Et andet parameter er at tage vare på den enkelte kunde med omhu. At sætte sig ordenligt ind i den enkelte kundes scenarie, og derved modificerer og indrette sig efter præcis, hvad kunden ønsker som færdigt resultat. Denne relation kræver tid og en gensidig tillid samt tryghed til hinanden og til at lægge sine ambitioner i andres hænder. Det er en soleklar værdi, at der tages den tid, det tager og der er plads til både store armbevægelser og latter.

At ramme plet hver gang- en stor ambition, som kan ambitiøs, og det er den også. Når man derfor lover det, så giver det også en forpligtelse. Når man siger det, så mener man det og det efterleves.

Meget mere end et bindeled

Et bindeled er et så misvisende ord. Som om, at man egentlig ikke har den store betydning i det store hele. For Accuro er ikke bare et bindeled. Det er kunder og konsulenters SAP og IT-rekrutteringspartner.

Det er ikke uden en historie. Historien fører faktisk helt tilbage til intet mindre end 2003. Det giver ikke bare en god mængde erfaring med i rygsækken, det giver os en stabilitet. En stabilitet, der kører på 17. år, og som langt fra er færdig. Det er først lige begyndt, og stiger i en kurve lignende en eksponentiel funktion.

Det er kombinationen af dedikation og de dygtigste folk indenfor branchen, der brænder for deres felt, brænder for kunderne og for det fælles resultat.

Comments are closed.