Opsætning af hjemmebiografen

0
945

Der er efterhånden rigtig mange muligheder for at se de nyeste film hjemme på dit eget fjernsyn. Derudover kan man med de store fladskærme og projektorer efterhånden lave en virkelig fed hjemmebiograf.

Sørg for de rigtige kabler

Hvis du er i gang med at sætte en hjemmebiograf op, kan det være en fordel at tage en snak med nogle af de professionelle audio butikker for at høre mere om, hvilken størrelse fjernsynet skal have og hvilke højtalere, der ville være mest optimale alt efter rummet størrelse og andre faktorer. Til gengæld kan du bestille en del af dine kabler online, f.eks. et hdmi kabel, så længe, du har styr på, hvilken type kabel, du skal bruge, kan du sagtens spare nogle penge ved at bestille dem online.

Hvis du vælger løsningen med en projekter i stedet for et tv, skal du overveje, hvordan du vil slutte streaming tjenesterne til projektoren, hvis den ikke selv kan kobles direkte til netværket. Her er der forskellige løsninger, der kan være værd at kigge på. Både Google og Apple har udviklet løsninger, der kan sluttes til et tv eller anden projekter og stå for streaming delen. Der kan dog være noget med forskellige formater, som man lige skal tjekke.

Hav hele familien med

Hvis du bor alene og har pengene, kan du bare gå i gang. Men hvis du f.eks. deler hus med andre eller har en familie, er det en fordel lige at tjekke, at resten af familien er med på at få en hjemmebiograf. Det kan være en betydelig investering og alt efter, hvilken type højtalere man vælger, kan de også være ret fremtrædende i stuen. Det er ikke lige noget man kan snige ind af bagdøren, når der lige pludselig står fire højtalere eller mere midt i stuen. Så sørg for at hele familien eller alle roommates er med på ideen.

 

Comments are closed.