Linkbuilding er en vital del af arbejdet med SEO

0
1127

At arbejde med SEO, er at arbejde med at forbedre dine placeringer i søgeresultaterne i Google. Dette er en fremragende måde at markedsføre sig på, da du derved er, hvor dine kunder er. Din SEO-indsats skal nemlig rettes mod de søgeord og -fraser, som dine kunder bruger, når de skal finde dine produkter og/eller ydelser.

Det er dog ikke nemt at arbejde med SEO. Der er en lang række kriterier, der afgør, hvordan du bliver placeret i søgeresultaterne. En stor del af arbejdet med SEO, er det, der hedder linkbuilding. Dette handler om at få links fra andre sider til dit site. Hvis du ikke ved, hvad linkbuilding er, bør du først læse en linkbuilding guide.

Hvis du ikke arbejder med linkbuilding, er det ganske enkelt ikke muligt for dig at få succes med SEO. Derfor er det også en vital del af at arbejde med SEO. I forhold til SEO, er det også vigtigt, at dit website er fyldt med godt indhold, at den har en god struktur m.m., men uden links, er disse faktorer dog næsten ligegyldige.

Det er ikke nemt at arbejde med linkbuilding

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det kan lyde nemt at få links fra en anden side til din egen side. Når alt kommer til alt, er det dog slet ikke så nemt, som det lyder. Ofte er man nødt til at have kontakt til dem, der ejer disse sider, hvis man skal have et link fra dem. Derfor er det ikke alle og enhver, der kan få disse links.

I og med, at det ikke er muligt for alle at få disse links på egen hånd, er det også svært at arbejde med SEO, hvis ikke man har kontakter, som du kan få disse links gennem. Det er bl.a. derfor, at det er vigtigt at lade en specialist stå for at lave linkbuilding og SEO for dig. Derved er du sikret, at du ender med at få gode resultater.

Heldigvis er der rig mulighed for at finde frem til et bureau eller en freelancer, der kan hjælpe dig med at stå for dit SEO-arbejde. Derfor vil du også kunne finde en aktør, som du både oplever god synergi med, og som er dygtig til sit arbejde. Det er vigtigt, at du ikke tøver med at lade en ekspert stå for at lave dit SEO-arbejde.

Der er forskel på, hvor meget linkbuilding, der er påkrævet

I og med, at der er stor forskel på, hvor stor en konkurrence, der er i de enkelte brancher og nicher. Derfor er der også en stor forskel på, hvor meget linkbuilding, der er brug for, før du kan forvente en god placering på dine vigtigste søgeord og-fraser.

Derfor er det også svært at estimere, hvor mange penge du skal investere i linkbuilding, før det begynder at kaste noget af sig. Desuden skal det også understreges, at det er en løbende proces, der skal holdes ved lige. Gør du ikke det, så ender du blot med at miste dine placeringer igen.

Comments are closed.